whey perfection

Whey perfection

Whey is een voedingssupplement dat vol eiwitten zit. Het is voor mensen die intensief sporten de meest gebruikte bron van eiwitten. Maar ook mensen die een eiwit dieet volgen gebruiken vaak whey eitwit. Het voordeel is dat je wat melk, kwark, yoghurt of water toevoegt en direct een zeer voedzame maaltijd tot je neemt, die geen vetten en suikers bevat.

Whey perfection het voedingssupplement

whey perfectionSommige mensen die willen afvallen verwijderen de dooier uit een aantal eieren en eten alleen het eiwit op. Een behoorlijk smakeloze maaltijd. Er zijn sporters die op een dag 10 eieren eten om aan de noodzakelijk eiwit inname te komen. Met whey perfection is dat niet nodig.

Je koopt een gewenste hoeveelheid whey perfection, voegt naar smaak melk, water of yoghurt toe en direct kan genieten van zeer eiwitrijke maaltijd. Het beste van whey perfection is dat je kan kiezen uit vele verschillende smaken. Banaan, bessen, perzik, chocolade brownies, vanille, er zijn nog talloze andere smaken en er is voor iedereen wel een smaak te vinden. Heb je liever een whey perfection shake zonder smaak, zodat je eventueel zelf een smaak kan toevoegen, dat kan ook.

Gezonde toevoegingen zoals BCAA en L-Glutamine

En ei bevat afgezien van eiwit geen natuurlijke stoffen die de spieropbouw ten goede komen. Whey perfection wel, dankzij de toevoeging van BCAA en L-Glutamine ben je sterker tijdens een training en herstel je achteraf sneller.

Makkelijk afvallen met een eiwitshake

Het voordeel van deze eiwitshake is je binnen een minuut een gezonde maaltijd hebt. Je voegt melk, kwark, yoghurt of water toe en kan direct beginnen. Je houdt een verzadigd gevoel over aan de eiwitshake, waardoor de trek weg is. Het grootste voordeel is dat je geen vetten en suikers consumeert. En, dat terwijl een eiwitshake erg smakelijk is.